top of page

Markten & Nieuws

25 & 26 juni 2022: Maasbrachter Havendagen

We mogen weer! Bezoek de gezellige Maasbrachter Havendagen: een sfeervolle belevingsmarkt “Maasbrachter Haven Fair” vind je fashion, sieraden, tassen, handmade, lifestyle producten, vintage, streekproducten, kids gadgets, brocante, antiek en curiosa. De Maasbrachter Haven Fair zal plaatsvinden op 25 en 26 juni te Maasbracht. Atelier Nadine zal je hier ook terugvinden met voornamelijk Nautische tassen, kraamcadeautjes, sleutelhangers, brillentouwtjes, kindercadeautjes en meer…! 

maa.jpg
Grensmaasdag 2022 Atelier nadine_edited.jpg

Zaterdag 18 juni - Open Grens Maasdag - 10-17 uur

Locatie Trierveld tussen Schipperskerk en Illikhoven. Unieke kans om
grootste rivierproject van Nederland van nabij te bekijken. 

Hoogtepunten programma:

 Alle info over hoogwaterveiligheid, natuurontwikkeling en grindwinning | Expo archeologische vondsten in de Maas | Tocht met rondvaartboten door de sluis van Born | en veel meer...

15 Augustus & 12 September 2021: Mini-markt in Roermond

Mini-markt op het voormalige Philips terrein te Roermond; Atelier Nadine is hier te vinden op zondag 15 augustus en 12 September met unieke handgemaakte items en sieraden. Geopend van 11:00 tot 16:00. Adres is Bredeweg 10 te Roermond. 

23 & 24 Juli 2021: Vintage Zomermarkt in Maasbracht

Vintage Zomermarkt in Maasbracht; een gezellige garage sale op een binnenplaatsje met snuisterijen, koopjes, tweedehands (kinder)kleding, een biljarttafel te koop, handgemaakte items zoals tassen, accessoires en kraamcadeaus van Atelier Nadine, vintage, brocante, lekkernijen en meer… Kom gezellig langs! Op vrijdag 23 & zaterdag 24 juli van 11:00 tot 18:00. Adres is Sintelstraat 5 te Maasbracht. In de straat zie je vanzelf waar de markt is door de open garage poort en een bord :)

IMG_8050.JPG
MiniMarkt-AtelierNadine.jpg
bottom of page