top of page
 • Hoe kan ik bestellen?
  Omdat ik een hobby atelier heb, ben ik wel aangesloten bij de KVK - maar om de kosten laag te houden, kan ik helaas geen iDeal aanbieden. Als je via het contactformulier een bestelling hebt gedaan, dan hebben we verder contact via mail of Whatsapp. Natuurlijk bevestig ik je bestelling dan ook. Betaling kan dan gedaan worden via een betaalverzoek (tickie) of via een bankoverschrijving.
 • Wat zijn de verzendkosten?
  Binnen Nederland betaal je €6,95. Bij bestellingen naar België en Duitsland zijn de verzendkosten €9,-.
 • Wat is de levertijd?
  Sommige items heb ik al gemaakt, de levertijd is dan 1-3 werkdagen. Je moet rekening houden met een levertijd van 5-8 werkdagen als ik het item nog moet maken.
 • Hoe stuur ik een artikel retour?
  Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel ruilen of retourneren? Neem dan contact met me op via het contactformulier op deze website. Houd bij het terugsturen rekening met het volgende: Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling terugstuurt De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is, zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/gewassen of gebruikt zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen. Een gepersonaliseerd item met naam erop geborduurd, kunnen niet retour gezonden worden.

FAQ

Algemene Voorwaarden & Privacy

Klik hier voor de Privacy Verklaring (AVG)

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden

bottom of page